Amics del jardí

 

Els Amics del Jardí de Biodiversitat de Planoles és una agrupació de persones interessades en col·laborar en el Jardí de Biodiversitat de Planoles. Inicialment no te estructura d’associació sense ànim de lucre, però ho serà en un futur. Per tant, mentre el Jardí no s’obri al públic, pertànyer  als Amics del Jardí no te cap mena de cost ni obligació.

La col·laboració amb el Jardí es pot portar a terme de molt diverses maneres. La més senzilla, acompanyant-nos a buscar plantes per a trasplantar, o llavors per germinar. Sempre pel territori de la Vall o el Parc de les Capçaleres del Ter i del Freser. O ajudar-nos a plantar-ne al Jardí. O facilitant contactes. O, simplement, acompanyant-nos en la construcció del futur hivernacle, a aprendre a cultivar plantes pel vostre jardí, o acompanyant-nos en un viatge comú a veure jardins europeus. Com veieu es tracta de facilitar les eines per fer amistat entre tots aquells que ens agrada gaudir dels jardins.

Si desitgeu formar part del Amics del Jardí feu-nos arribar un escrit des de: Inscripció.

Us adherim algunes pàgines de “amics dels jardins” de diferents entitats per a que veieu les opcions que tenim per fer activitats.

Amics del jardí

Amics del jardí

Amics del jardí

  Amics del jardí

Ja sabeu, quan vulgueu us esperem amb els braços oberts…..i per aquells que en tinguin ganes, una aixada.