13 de maig de 2017: FEM DISSABTE AL PARC NATURAL

“FEM DISSABTE AL PARC NATURAL” és l’activitat que el Centre de Biodiversitat de Planoles ha programat pel dia 13 de maig d’enguany. Aquesta activitat forma part d’una campanya anual a nivell europeu “Let’s Clean Up Europe“, que a Catalunya gestiona l’Agència de Residus de Catalunya. Aquest any la campanya tindrà lloc els dies 12,13 i 14 de maig de 2017, a tota Europa.

Aquests dies hi han programades un munt d’accions de neteja de diferents espais naturals. Podeu veure les activitats programades a Catalunya en el web: Agenda LCUE 2017. Observareu que, llastimosament. un any mes el Centre de Biodiversitat de Planoles és l’única entitat que organitza aquesta activitat en el Ripollès.

“FEM DISSABTE AL PARC NATURAL”, l’activitat que hem programat consisitirà en recollir el màxim nombre de deixalles escampades en una de les portes d’entrada del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, el Collet de les Barraques de Planoles. Tots els que vulguen actuar com a voluntaris esteu convocats a les 10 h del dissabte 13 de maig, a l’aparcament del Collet de les Barraques (mapa).

En arribar us lliurarem guants i una bossa consistent per collir totes les deixalles que trobeu. A les 13 ens trobarem al refugi del collet de les Barraques (Corral Blanc) on esteu convidats a un aperitiu. Tot el material recollit el disposarem en sacs, ben classificat, i el portarem a la deixelleria. Just abans de carregar-lo a la furgoneta, ens farem una fotografia de conjunt per a penjar al web de l’Agència de Residus de Catalunya. A les 14h tots a casa.

Els voluntaris podeu apuntar-vos per internet (nuria@planoles.cat) o be trucan a la secretària Núria Requena al telèfon de l’Ajuntament , de 8 -15 h (972 73 60 00). Us esperem !!!

"FEM DISSABTE AL PARC NATURAL"
“FEM DISSABTE AL PARC NATURAL”

 

 

Enric Gràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *